Koop nu een IVECO daily en bespaar tot € 9.000*

0,0% financiering op 3 jaar **

Koop nu een IVECO daily en bespaar tot € 9.000*

0,0% financiering op 3 jaar **

IVECO DAILY: DE PERFECTE PARTNER VOOR AL UW MISSIES

De Daily: een revolutionaire evolutie die uw zakelijk perspectief zal veranderen. Een nieuw aanbod motoren om uw bedrijf duurzaam en rendabel te beheren. Een productieve werkomgeving en een groot aantal nieuwe rijassistentiefuncties voor een volledig nieuwe rijervaring. Een hoger niveau van connectiviteit die een wereld van gepersonaliseerde diensten opent.

 

De Daily is al 40 jaar de referentie en biedt u door voortdurende verbeteringen een rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd het perfecte model voor uw missie.

 

Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden!

De perfecte partner voor de bouw
IVECO Daily Chassis-cabine

Op de kracht van de Daily Chassis-cabine kunt u altijd rekenen. Dag in dag uit levert hij topprestaties en vervoert hij onvermoeibaar de zwaarste ladingen. Daarin overtreft hij elke andere Chassis-cabine op de markt.

 

De aandrijflijn is ontworpen voor een lange levensduur. Met zijn geavanceerde transmissie en efficiënte motor draait de Daily altijd met een optimaal toerental en blijft hij ook op lange termijn hoge prestaties leveren.

 

Dankzij zijn hoog nuttig laadvermogen en zuinige motor onderscheidt de Daily zich met lage totale voertuigkosten. Resultaat: een hoger rendement voor uw bedrijf.

 

De Daily heeft als enige een GVW-bereik van 3,5 tot maar liefst 7,2 ton, met wielbasis van 3.000 tot 5.100 mm en opbouwlengtes tot 6.190 mm. Dankzij zijn laadcapaciteit tot wel 4.900 kg bruto is uw werk SNELLER KLAAR MET MINDER RITTEN. Op maat van de meest uiteenlopende gebruiksdoeleinden.

De perfecte partner voor de groensector
IVECO Daily Chassis-cabine

In de groensector waar bedrijfszekerheid en stevigheid cruciaal zijn, zie je de Daily Chassis-cabine met zijn beresterk chassis vaak opduiken. De Daily biedt alle kracht, tractie en laadcapaciteit om uw werk efficiënt uit te voeren. En dit, met een uitgesproken zuinig verbruik en lage TCO.

 

De Daily Chassis-cabine kan heel wat gewicht aan, met een chassis dat werd afgeleid van een vrachtwagen. Ideaal voor de robuustheid en de weerstand tegen piekbelastingen.

 

Hij kan vlot overweg met ruwer terrein. De Daily Chassis-cabine drijft de achterwielen aan en heeft (optioneel) een uitgebreide tractiecontrole voor een betere grip op gladde ondergrond.

 

De Daily NATURAL Power biedt een antwoord op de toenemende vraag naar groen transport. Met zijn duurzame technologie is hij perfect voor werkzaamheden in en rond de stad.

De perfecte partner voor e-commerce
IVECO Daily bestelwagen

Wat uw missie ook is - van pakket- of koeriersdiensten tot zwaarder transport - u kunt de nieuwe Daily aanpassen aan uw professionele behoeften. Benut de laadcapaciteit van uw Daily maximaal en klaar de meest veeleisende klussen sneller en met minder ritten - elke dag, jaar in jaar uit. Daarbij zorgt hij ook voor comfortabele rijeigenschappen en werkomstandigheden.

 

Met zijn zuinig brandstofverbruik ondersteunt de Daily uw rendement. Productverbeteringen en langere olieverversingsintervallen zorgen verder voor tot wel 10% lagere onderhoudskosten bij stedelijke opdrachten.

 

De Daily HI-MATIC Natural Power is het eerste CNG-voertuig met een 8-trapsautomaat. Ook rijdt hij stil, ideaal voor nachtelijke leveringen in de stad. Comfort, veiligheid, zuinigheid en prestaties in een brede keuze modellen!

TOPPRESTATIE

2,3-liter en 3,0-liter motoren,
tot 210 pk en 470 Nm

EFFICIËNTER DAN OOIT

Tot 10% lager brandstofverbruik
Tot 10% lagere onderhoudskosten

​STRESSVRIJE RIJERVARING
EN VEILIGHEID

Volledig nieuw stuursysteem en rijassistentie technologie

 

VERHOOGDE CONNECTIVITEIT
& SERVICES

Verbeterde productiviteit en efficiëntie met de Daily B-Link Solutions

IVECO Daily CNG Natural Power: De perfecte partner voor duurzaam stedelijk transport

De Daily HI-MATIC Natural Power is het eerste CNG-voertuig met een 8-trapsautomaat. Ook rijdt hij stil, ideaal voor nachtelijke leveringen in de stad. Comfort, veiligheid, zuinigheid en prestaties in een brede keuze modellen!

 

De 3,0-litermotor met 136 pk en een koppel van 350 Nm kan elke toepassing aan, zelfs de meest veeleisende koelsystemen.

 

In reële rijomstandigheden en stadsverkeer kan de HI-MATIC-transmissie die aan de aardgasmotor is gekoppeld, de CO2-uitstoot met 5% verlagen in vergelijking met de dieselversie.

 

De Daily Natural Power kan de meest uiteenlopende opdrachten aan, als bestelwagen of chassis-cabine met een Maximale Totale Massa tot 7,2 ton (7,0 ton op bestelwagen). Met zijn unieke ladderchassis biedt hij opbouwers een maximale flexibiliteit.

ONGEËVENAARDE PRESTATIES

3,0-liter motor
op gecomprimeerd aardgas
met een koppel van 350 Nm

DUURZAME
EFFICIËNTIE

Tot 35% besparen in brandstofkosten
vergeleken met diesel
-95% CO₂-emissies met biomethaan

ABSOLUUT RIJPLEZIER

Het enige aardgasvoertuig met de HI-MATIC 8-traps automatische versnellingsbak

*Info en voorwaarden bij uw IVECO dealer. Voorwaarden geldig van 16 december 2020 t.e.m. 31 januari 2021 bij aankoop van een IVECO Daily MY2019.
**De 0,0% JKP financiering is een financiële/operationele lease met een maximale looptijd van 36 maanden aan 0,0% JKP. Minimaal voorschot van 10% vereist, en voorbehouden aan bedrijven voor de aankoop van een IVECO Daily MY2019. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw financieringsaanvraag door CNHi Capital, handelsbenaming van de CNH Industrial Capital Europe SAS Belgian Branch, Gentsesteenweg 1440, 1082 Brussel. BTW BE0821165475. Afgebeelde modellen ter illustratie.